Policija uhapsila tri osobe zbog sumnje za 36 krivičnih dela

Izvor: Press, 23.Dec.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila tri osobe zbog sumnje za 36 krivičnih dela

U cilju sprečavanja i hapšenja izvršilaca krivičnih dela razbojništava u trgovinskim objektima, kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapšeni su M. K. (29), S. N (22) i P. M (27).

Postoje osnovi sumnje da je M. K. u trgovinskim radnjama, uz pretnju šrafcigerom od zaposlenih oduzimao novac od pazara, osumnjičeni S. N. u trgovinskim objektima simulirajući da je naoružan od radnika oduzimao novac, dok je osumnjičeni P. M. u zlatarama i trgovinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << radnjama, uz pretnju replikom pištolja, od zaposelnih takođe oduzimao novac, ističe se.

"Osumnjičeni M. K. i S. N. privedeni su dežurnom tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, dok je protiv M. P. krivična prijava podneta u redovnom postupku", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog 36 razbojništava: Harali beogradskim zlatarama, radnjama i kioscima

Izvor: Blic, 23.Dec.2013

Beogradska policija saopštilla je danas da je u tri odvojene akcije uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji glavnog grada tokom ove godine počinili 36 krivičnih dela razbojništva u zlatarama, trgovinskim radnjama i kioscima...U cilju sprečavanja i hapšenja izvršilaca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.