Policija u SAD pretraživala imanje tražeći dve tinejdžerke, pronašla sedam tela

Izvor: Beta, 02.Maj.2023, 09:04

Policija u SAD pretraživala imanje tražeći dve tinejdžerke, pronašla sedam tela

Na jednom seoskom imanju u američkoj saveznoj državi Oklahoma pronađena su tela sedam osoba tokom potrage za dve nestale tinejdžerke, potvrdili su državni istražitelji.Tela su pronađena u blizini grada Henrijete, istočno od Oklahoma Sitija, rekao je portparol Istražnog biroa Oklahome Džerald Dejvidson.Dodao je da je u toku identifikacija žrtava i da je prekinuta potraga za tinejdžerima i muškarcem sa kojim se pretpostavlja da su bili.Nije saopštena tačna lokacija na kojoj su tela pronađena niti da li je bilo nekog oružja.Ranije je pokrenuta potraga za Ajvi Vebster (14) i Britni Brauer (16) koje su navodno viđene sa registovanim seksualnim prestupnikom Džesijem Mekfedenom.Mekfeden je osuđen za silovanje prvog stepena 2003. i pušten u oktobru 2020. godine.On je juče trebalo da se pojavi pred sudom po optužbama za podvođenje i posedovanje dečije pornografije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na imanju u ruralnoj oblasti Oklahome otkopana tela sedam ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023

Pripadnici nadležne službe koji su pretraživali ruralno imanje u Oklahomi u potrazi za dvoje nestalih tinejdžera otkrili su tela sedam osoba, uključujući dve tinejdžerke i osuđenog seksualnog prestupnika za kojim se takođe tragalo, izjavio je danas lokalni šerif Edi Rajs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.