Policija u RS četiri puta zaustavljala advokata Nobila zbog Perkovića

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u RS četiri puta zaustavljala advokata Nobila zbog Perkovića

Policija Republike Srpske je danas u više navrata zaustavila advokata Anta Nobila zbog sumnje da se u njegovom društvu nalazi Josip Perković, piše zagrebački “Jutarnji list”.

Reč je o četiri saobraćajna presretanja i jednog legitimisanja nakon izlaska iz banjalučkog lokala, gde je Nobilo imao sastanak.

Policija je, kako se navodi, imala dojavu da je njegov saputnik lice sa poternice, što je upućivalo na pretpostavku da je možda reč o Perkoviću koji je, kako se sumnjalo, u pratnji Nobila, odlučio da pobegne iz Hrvatske u BiH.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAŽILI PERKOVIĆA: Policija u RS četiri puta zaustavljala advokata Nobila

Izvor: Kurir, 18.Jan.2014

Reč je o četiri saobraćajna presretanja i jednog legitimisanja nakon izlaska iz banjalučkog lokala, gde je Nobilo imao sastanak..ZAGREB - Policija Republike Srpske je danas u više navrata zaustavila Anta Nobila zbog sumnje da se u njegovom društvu nalazi Josip Perković...Reč je o četiri saobraćajna...

Nastavak na Kurir...

Policija Srpske 4 puta zaustavljala Nobila tražeći Perkovića!

Izvor: Press, 18.Jan.2014

Policija Republike Srpske je danas u više navrata zaustavila Anta Nobila zbog sumnje da se u njegovom društvu nalazi Josip Perković, piše zagrebački “Jutarnji list”.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.