Policija u Požarevcu uhapsila muškarca zbog pokušaja razbojništva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 19:57

Policija u Požarevcu uhapsila muškarca zbog pokušaja razbojništva

Policija u Požarevcu uhapsila je M. L. (1986) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju. On je, kako se sumnja, 25. januara ove godine u večernjim časovima, maskiran i sa nožem u ruci ušao u jednu prodavnicu, ali ga je radnica sprečila u nameri da uzme novac iz kase, nakon čega je pobegao.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, M. L. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U POŽAREVCU UHAPŠEN RAZBOJNIK: Maskiran i sa nožem u ruci pokušao da opljačka prodavnicu, radnica ga oterala

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jan.2023

Policija u Požarevcu uhapsila je M. L. (37) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju, saopštila je PU Požarevac. On je, kako se sumnja, 25. januara ove godine u večernjim časovima, maskiran i sa nožem u ruci ušao u jednu prodavnicu,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.