Policija u Minsku upotrebila novu metodu protiv demonstranta VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 22:48

Policija u Minsku upotrebila novu metodu protiv demonstranta VIDEO/FOTO

Minsk -- Policija u Minsku upotrebila je lasere i svetleće granate kako bi rasterala okupljene demonstrante u zapadnom predgrađu Minska, javlja dopisnik agencije TASS.

Oko 500 ljudi, uglavnom mladih, okupilo se u Minsku, kako dopisnik TAS S-a javlja, bez dozvole.

Belorusija je održala predsedničke izbore 9. avgusta i prema preliminarnim rezultatima predsednik Aleksandar Lukašenko dobio je 80,08 odsto podrške.

Nakon objave rezultata, izbili su protesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Minsku i još nekoliko gradova.

Vlasti Belorusije saopštile su da je na protestima protiv izborne pobede predsednika Aleksandra Lukašenka uhapšeno oko 2.000 nezadovoljnih građana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova navelo je da je 21 pripadnik policije i bezbednosnih službi povređen, od kojih je pet hospitalizovano.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Minsku upotrijebila svjetleće granate da rastjera demonstrante

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020

MINSK - Policija u Minsku upotrijebila je svjetleće granate kako bi rastjerala okupljene demonstrante u zapadnom predgrađu Minska, javlja dopisnik agencije TASS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Na demonstrante SVETLEĆIM GRANATAMA: Policija u Minsku ima novu taktiku kako da se obračuna sa narodom na ulici (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Avg.2020, 08:43

Policija u Minsku upotrebila je svetleće granate kako bi rasterala okupljene demonstrante u zapadnom predgrađu Minska, javlja dopisnik agencije TAS S.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.