Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija spriječila čovjeka da se zapali u centru Konjica

KONJIC - Pripadnici policije spriječili su 46-godišnjeg A.E. da izvrši samoubistvo spaljivanjem u centru Konjica.

Kako pišu federalni mediji, sve se dogodilo u utorak prijepodne kada je muškarac namjeravao da se pospe benzinom i zapali.

Nepoznata žena prijavila je policiji da se u ulici Maršala Tita nalazi muškarac koji namjerava da se zapali, piše "Faktor.ba".

Odmah nakon prijave, policajci su izašli na mjesto događaja, gdje su zatekli 46-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << A.E. iz Konjica, koji je kod sebe imao kanister sa benzinom.

Službenici policije su uspjeli da mu oduzmu kanister, te tako spriječe tragediju. Istraga o ovom slučaju je u toku, a još nisu poznati motivi zbog kojih je muškarac pokušao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Konjic: Policija sprečila muškarca da se zapali

Izvor: Blic, 05.Apr.2017, 07:41

Policija u Konjicu sprečila je juče muškarca da se zapali u centru ovog grada...Kako nam je potvrđeno u Policijskoj stanici Konjic juče prepodne, oko 11 časova, nepoznata žena prijavila je da se u ulici Maršala Tita nalazi muškarac koji namerava da se zapali, piše Faktor.ba...Odmah nakon prijave,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.