Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2020, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija se priključuje protestima u KS

SARAJEVO - Upravni odbor Sindikata policije Kantona Sarajevo učestvovaće na protestima, koje organizuje, koordinacija sindikata u kantonu, jer se zakonodavna i izvršna vlast ponašaju neodgovorno prema građanima, a samim tim i prema radnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Uprave policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sarajevska policija najavila učešće na protestima zbog blokade Kantona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2020

Upravni odbor Sindikata policije Kantona Sarajevo, odlučio je da će učestvovati na na protestima u organizaciji koordinacije sindikata na nivou Kantona Sarajevo, saopšteno je u subotu. Odluka o učešću na protestima donešena je u petak, a iz Sindikata KS podsjećaju da kantonalna Skupština...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.