Policija proverava: Jovanović napao vlasnika klinike?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2020, 21:49

Policija proverava: Jovanović napao vlasnika klinike?

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao D.I, vlasnika centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" na Novom Beogradu.

"U toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci", rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.

Pored toga, kako je dodala, proverava se i da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19 , prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Pojedini mediji objavili su da je do danas oko 17 časova, u ulici Milutina Milankovića, došlo do incidenta u kojem je Jovanović vlasniku centra D. I. navodno zadao više udaraca teniskim reketom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.