Policija priprema mere štednje

Izvor: Press, 18.Jun.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija priprema mere štednje

Državni sekretar Vanja Vukić, sa saradnicima objasnio je na kojim pozicijama u budžetu MUP-a se sprovodi plan uštede, saopštio je Nezavisni sindikat policije (NSP).

Predstavnik NSP Jugoslav Milošević je rekao da je taj reprezentativni sindikat "generalno saglasan" sa potrebom uštede na svim nivoima, ali da sindikat neće dozvoliti da se uštede u budžetu ostvare ukidanjem materijalne pomoći od 10.000 dinara, navodi se u saopštenju.

On je naveo i da NSP podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rukovodstvo MUP-a da hitno primeni novi Pravilnik o putnim troškovima i da odmah počne sa realizacijom zahteva zaposlenih za premeštaj u Policijske uprave na teritorijama gde imaju prebivalište.

"Na taj način došli bismo do uštede znatnih finansijskih sredstava", rekao je Milošević.

On je rekao, kako se navodi u saopštenju i da taj sindikat neće dozvoliti ukidanje bilo kog člana iz Posebnog kolektivnog ugovora niti ukidanje novčanih sredstava obezbeđenih za izradu nove uniforme.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.