Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pretresa veterinarske ambulante u Kantonu Sarajevo

SARAJEVO -Policija u Sarajevu jutros je krenula sa akcijom pretresa objekata u vlasništvu KJKP Veterinarska stanica Sarajevo.

- Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu vrše pretrese na sedam lokacija na području Kantona Sarajevo. Pretresaju se ambulante, te mikrobiološka laboratorija, a cilj pretresa je izuzimanje dokumentacije i dokaza, koji se mogu koristiti u krivičnom predmetu koji vodi ovo Tužilaštvo, kazala je za Faktor Azra Bavčić, portparol sarajevskog Tužilaštva.

Više informacija trebalo bi biti poznato tokom dana.

(faktor.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sarajevo: Policija pretresa ambulante i laboratoriju Veterinarske stanice

Izvor: Blic, 19.Dec.2016

Sarajevska policija trenutno obavljaja pretres na sedam lokacija u Kantonu Sarajevo...Portparolka tužilaštva, Azra Bavčić je rekla da se radi o prostorijama KJKP Veterinarska stanica...- Reč o šest ambulanti i mikrobiološkoj laboratoriji ove ustanove. Pretresi se vrše s ciljem oduzimanja dokumenata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.