Policija poručila: Nećemo dozvoliti nerede u Beogradu

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 09:24

Policija poručila: Nećemo dozvoliti nerede u Beogradu

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao danas kolegijum sa rukovodiocima Policijske uprave za grad Beograd.

On je na tom kolegijumu pohvalio rad pripadnika policije koji su očuvali stabilan javni red i mir tokom skupova održanih u subotu i derbija u nedelju, saopštio je MUP.

"Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd i Policijske brigade u sadejstvu sa drugim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova Žandarmerijom, Specijalnom antiterorističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedinicom, Interventnim jedinicama policije i Upravom kriminalističke policije, pokazali su i dokazali da je Beograd bezbedan grad", istakao je Vulin.

On je naglasio da su tokom vikenda pripadnici policije konkretnim delovanjem jasno poručili da neće dozvoliti bilo koju vrstu nereda na srpskim ulicama i da građani mogu da budu spokojni.

Istakao je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tu da pruže zaštitu i osiguraju bezbednost svakog građanina naše zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vulin povodom skupova u subotu i derbija u nedelju: Beograd je bezbedan grad

Izvor: Danas, 23.Sep.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa rukovodiocima Policijske uprave za grad Beograd na kome je pohvalio rad pripadnika policije koji su očuvali stabilan javni red i mir tokom skupova održanih u subotu i derbija u nedelju, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.