Policija ponovo otvorila slučaj smrti Kurta Kobejna?

Izvor: Kurir, 21.Mar.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ponovo otvorila slučaj smrti Kurta Kobejna?

U medijima su se pojavile informacije kako je policija iz Sijetla ponovo otvorila slučaj smrti frontmena "Nirvane", međutim, iz policije je objašnjeno kako je samo "bačen pogled" na predmet iz arhive

Policija je ponovo otvorila slučaj povodom smrti nekadašnjeg frontmena "Nirvane" Kurta Kobejna koji je 1994. godine pronađen mrtav u svojoj kući u Sijetlu.

U medijima su se pojavile informacije kako je policija iz Sijetla ponovo otvorila slučaj smrti frontmena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Nirvane", međutim, iz policije je objašnjeno kako je samo "bačen pogled" na predmet iz arhive.

Prethodnog meseca, razvijene su četiri role filma ovog slučaja koje su se godinama čuvale u trezoru. Fotografije neće biti puštene u javnost.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nova fotografija Kurta Kobejna

Izvor: Akter, 21.Mar.2014

Policija Sijetla objaviće novu forografiju pronađenu tokom ponovnog predleda slučaja smrti frontmena Nirvane Kurta Kobejna

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.