Policija pazi na Šinejd OKonor: Strahuju da će izvršiti samoubistvo

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pazi na Šinejd O'Konor: Strahuju da će izvršiti samoubistvo

Čikaška policija bila je u četvrtak na oprezu, zbog dojave da bi irska pevačica Šinejd O'Konor mogla da izvrši samoubistvo, prenosi AFP. Ovoj agenciji je u Policiji Čikaga rečeno da su dobili poruku sa savetom da njihove jedinice pripaze na kontroverznu muzičarku, iako nije bilo akcije potrage za njom.

Sudeći po pisanju američkih medija, načelnik dablinske policije kontaktirao je svoje kolege u Čikagu ranije tog dana kako bi ih upozorio da je O'Konor izjavila da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << skočiti sa mosta u Čikagu.

Četrdesetdevetogodišnja pevačica je već izazvala pometnju prošlog meseca kada se nije vratila iz vožnje bicikla, ali je na kraju pronađena nepovređena u predgrađu Čikaga dan kasnije.

O'Konor je nedavno objavila poruke na Fejsbuku koje su alarmirale javnost, a krajem prošle godine nagovestila je da je pokušala da se ubije predoziranjem.

Nakon što je nestala u maju, njena stranica na internetu je izbrisana nakon serije uznemirujućih postova, uključujući i onaj u kome kaže: "Svi vi bolje se molite da umrem".

O'Konor je pridobila kritičare svojim jedinstvenim glasom i stilom, posebno prvim albumima "The Lion and the Cobra" i "I Do Not Want What I Haven't Got".

Najšira publika je zna po baladi "Nothing Compares 2 U", koju je napisao Prins, koji je preminuo u aprilu ove godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.