Policija nije bila zadužena da čuva oružje

Izvor: RTS, 09.Okt.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija nije bila zadužena da čuva oružje

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da policija nije bila zadužena da čuva oružje koje je nestalo iz magacinskog prostora na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Policija radi na utvrđivanju činjenica da li je stvarno nestalo tih 20 škorpiona na aerodromu ili su oni isporučeni pa je došlo do greške prilikom evidentiranja, rekao je Milorad Veljović. 

"Istraga će utvrditi šta je u pitanju", rekao je Veljović u Užicu gde je boravio povodom obeležavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dana grada, prenosi Tanjug.

Veljović je otvorio nove prostorije Regionalnog centra granične policije prema BiH u prostoru bivše kasarne "Četvrti puk" u Krčagovu. Ovaj centar u Užicu funkcioniše od 2006. godine, ali je bio smešten u iznajmljenom prostoru.

Direktor policije je istakao da Regionalni centar u Užicu pokriva četri policijske uprave: Sremsku Mitrovicu, Šabac, Užice i Prijepolje u kojima radi oko 500 policajaca.

Dobijanjem novih prostorija u centru su stvoreni uslovi da se zaposli do 70 policijskih pripravnika, naglasio je Veljović. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija nije bila zadužena da čuva oružje na aerodromu

Izvor: Prva.rs, 09.Okt.2014

“Policija radi na utvrđivanju činjenica da li je stvarno nestalo tih 20 škorpiona ili su oni isporučeni pa je došlo do greške prilikom evidentiranja. Istraga će utvrditi šta je u pitanju”, rekao je Veljović u Užicu gde je boravio povodom obeležavanja Dana grada...Iz magacina na aerodromu...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.