Policija na aerodromu dočekala putnika zbog neprimerenog ponašanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na aerodromu dočekala putnika zbog neprimerenog ponašanja

Let avio-kompanije Wiz Air na redovnoj liniji iz Larnake sleteo je bezbedno u 18:06 časova na Aerodrom Nikola Tesla, ali je avion, nakon zahteva posade zbog neprimerenog ponašanja jednog od putnika, dočekala policija.

Nakon njihove intervencije putnici su iskrcani iz aviona, navodi se u saopštenju Aerodroma.

Sve dežurne službe aerodroma i Ministarstva unutrašnjih poslova reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama, napominje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA LETU: Policija dočekala putnika zbog neprimerenog ponašanja

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2018

Let avio-kompanije Wizz Air na redovnoj liniji iz Larnake sleteo je bezbedno u 18:06 časova na Aerodrom Nikola Tesla, ali je avion, nakon zahteva posade zbog neprimerenog ponasanja jednog od putnika, dočekala policija Let avio-kompanije Wizz Air na redovnoj liniji iz Larnake...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.