Policija juri za muškarcem koji je krenuo da ubije ženinog ljubavnika

Izvor: Blic, 29.Apr.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija juri za muškarcem koji je krenuo da ubije ženinog ljubavnika

Interventne patrole od 15 časova po Mirijevu jure za muškarcem koji u ukradenoj "opel korsi" traga za ljubavnikom svoje supruge, koju je sat vremena ranije ubo nožem, saznaje "Blic". U međuvremenu, on je pucao u devojku od koje je pokušao da ukrade automobil. Obračun supružnika dogodio se u Ulici bana Mladena u Učiteljskom naselju

Obračun supružnika dogodio se u Ulici bana Mladena u Učiteljskom naselju. Tu je u porodičnoj kući, muž vezao suprugu, tukao i ubo nožem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali je ona na sreću preživela napad.

On je od supruge tražio da prizna da ima ljubavnika, a zatim je naterao da otkrije i njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće.

U međuvremenu, u Ulici Paje Jovanovića pokušao je da ukrade auto od komšinice.

Napadnuta žena se međutim oduprla napadaču, kojo je tada izvadio pištolj i pucao. Ženu je hitac pogodio u kuk, i ona je ubrzo prebačena u Urgentni centar.

Ljubomorni muž, zatim je u Dalmatinskoj ulici ukrao "opel korsu" i sa tim vozilom se uputio u poteru sa ženinim ljubavnikom.

Policiju je o slučaju obavestio sin napadača, koji je u međuvremenu došao kući i zatekao ranjenu majku, koja mu je ispričala sve šta se desilo.

Za napadačem jure interventne jedinice.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija juri muškarca koji goni švalera

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013

Interventne patrole od 15 časova po Mirijevu jure za muškarcem koji u "opel korsi" traga za ljubavnikom svoje supruge, prethodno izbovši ženu...Beogradsku policiju je oko 15:15 pozvala žena, koja je suprug ubo nožem, i koja je na sreću preživela napad, piše "Blic"...Žena je izjavila de je suprugu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.