Policija je izgubila bitku sa političkom korupcijom

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija je izgubila bitku sa političkom korupcijom

Bilo je iskustveno skeptičnih policajaca, ali je većina ipak iskreno poverovala da će nova vlast da se obračuna sa političkom korupcijom i da radna grupa formirana u MUP-u 4. septembra 2012. ovoga puta neće imati ograničenja u istragama oko 24 sporne privatizacije, kaže u razgovoru za Danas bivši član tima, inspektor Siniša Janković, čija će knjiga o radu grupe "Oči u oči sa političkom korupcijom" uskoro izaći iz štampe. Članak Policija je izgubila bitku sa političkom korupcijom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mršavi rezultati, pune fioke

Izvor: Danas, 06.Sep.2019

Od osnivanja radne grupe MUP-a koja je istraživala 24 sporne privatizacije, prošlo je tačno sedam godina, a epilog tog gotovo dvogodišnjeg rada pred tužilaštvom i sudovima više je nego skroman. Članak Mršavi rezultati, pune fioke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.