Policija i dalje traga za ubicom mladića u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i dalje traga za ubicom mladića u Nišu

Niška policija traga za muškarcem koji je Sterijinoj ulici u niškom naselju Beverli Hils ubio 25-godišnjeg Miloša Radojkovića iz Tešice.

Kako prenose Niške vesti, Radojković, koji se nedavno doselio u Niš, ima kriminalni dosije zbog trgovine narkoticima, hapšen je i zbog sumnje da je umešan u paljenje automobila iza Narodnog pozorišta, a ubijen je u klasičnoj "sačekuši" ispred kuće u kojoj je stanovao sa suprugom i detetom.

Dodaje se da je napadač sačekao da izađe u dvorište i u njega ispalio više hitaca, ali i pored toga mladić je uspeo da stigne do garaže gde je preminuo.

Za sada nije poznat motiv ubistva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija traži ubicu mladića sa niškog “Beverli hilsa” - malo detalja, mnogo pažnje

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2019

Identitet osobe koja je juče pištoljem ubila 25-godišnjeg Miloša Radojkovića u dvorištu kuće u niškom naselju “Beverli hils”, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu Niš, i dalje je nepoznat. Zvaničnih detalja za sada ima malo, a da je slučaj izazvao veliku pažnju među policijom govori...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.