Policija i Žandarmerija u Orašcu traže osumnjičenog za otmicu devojčice (12) iz Suvog Dola

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i Žandarmerija u Orašcu traže osumnjičenog za otmicu devojčice (12) iz Suvog Dola

Policija i jedinice Žandarmerije pretražuju selo Orašac kraj Knjaževca gde je u toku prepodneva primećen Ninoslav Jovanović iz sela Maoča, za kojeg se sumnja da je oteo Moniku Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša.

U Orašcu je prisutan veći broj policajaca i žandarmerije koji pretražuju napuštene kuće u tom selu.

Agenciji Beta je rečeno da se nadaju da će potraga biti okonačana pre mraka i da će devojčica biti pronađena živa.

MUP je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ranije danas saopštio da traga za muškarcem čiju je fotografiju policija objavlila.

Navedeno je da je osumnjičeni muškarac poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Policija je pozvala građane koji prepoznaju osobu sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, ili koje bi bile od pomoći, da se jave na telefon 192 i 018/522-982.

Monika Karimanović, nestala je u petak, 20. decembra, na oko 500 metara od kuće u Suvom Dolu, na putu do škole u Brzom Brodu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za muškarcem sa fotografije u slučaju otmice devojčice kod Niša

Izvor: Beta, 25.Dec.2019

Policija intenzivno traga za muškarcem sa fotografije za koga se sumnja da je na teritoriji Niša oteo 12-godišnju devojčicu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).MUP je naveo da je osumnjičeni muškarac poslednji put vidjen u okolini Knjaževca.Policija je pozvala gradjane...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.