Policija ga odvratila od samoubistva

Izvor: RTS, 01.Avg.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ga odvratila od samoubistva

Specijalni tim kragujevačka policije, posle osmočasovnog peregovaranja, uspeo da odvrati 62. godišnjeg Kragujevčanina od samoubistva. Svetolik Spasić, iz naselja iz Veliko Polje, pretio da će se ubiti jer je izgubio sudske sporove, koje godinama vodi sa komšinicom.

Kragujevačanin Svetolik Spasić, iz naselja iz Veliko Polje koji se jutros zatvorio u potkrovlje svoje kuće, u ulici Rada Domanovića, preteći da će da se zapali ili obesi, odustao od te namere. Pregovaracki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim policije gotovo osam časova ubeđivao ovog 62-godišnjaka, da odustane od samoubistva.

Na taj korak, Spasić se odlučio zbog izgubljenih sudskih sporova, koje godinama vodi sa komšinicom.

Kako je rekao policajcima koji su satima pokušavali da ga odgovore od samoubistva, žalio se zbog vode koja mu ulazi u dvorište, kako kaže, zbog komšinice sa druge strane ulice, koja mu je kako tvrdi, zatrpala kanal za odvod.

Kako kažu komšije, Spasić ima velike sudske troškove koje treba da plati, što bi mogao da bude razlog za pretnju samoubistvom.

Specijalni tim kragujevačka policije, koji je sa njim pregovarao gotovo osam sati, nešto posle 16 časova uspeo je da Spasića skine sa potkrovlja i ubedi ga da odustane od samoubistva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.