Policajci saradnici narko-dilera

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci saradnici narko-dilera

Disciplinske i krivične prijave, kao i istraga Službe unutrašnje kontrole (SUK) zbog saradnje s dilerima, još uvek nisu oterale s posla dvojicu lazarevačkih inspektora koji rade u Odeljenju za suzbijanje narkotika.

Služba unutrašnje kontrole dolazila je u poslednja tri meseca četiri puta u stanicu policije u Lazarevcu, povodom istrage protiv inspektora B. P. da sarađuje s preprodavcima droge.

- Svedok je u SUK ispričao da je osumnjičeni inspektor prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodaji droge iako je zaposlen u Odeljenju koje je u policiji zaduženo za hapšenje dilera. Ispričao je da je došao da kupi drogu, a da je pored dilera stajao inspektor, koji mu je rekao da se ne plaši, već da plati drogu i beži - kaže izvor „Blica“ upoznat s istragom, i dodaje da je istražena izuzetno pozamašna imovina kojom raspolaže ovaj inspektor.

Protiv drugog aktivnog inspektora S. M. podneto je čak šest disciplinskih prijava i jedna krivična. Istragu i protiv njega vodi SUK zbog sumnje da je učestvovao u kriminalnim poslovima, kao i traženja mita od uhapšenih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.