Policajac šesta žrtva gripa u Nišu

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac šesta žrtva gripa u Nišu

Policajac B.M. (43) iz Niša preminuo je noćas na Klinici za infektivne bolesti zbog komplikacija izazvanih gripom.

On je šesta žrtva gripa u Nišu ove sezone i 18. u Srbiji.

Prema navodima medija policijac je pre desetak dana primljen na Kliniku za infektivne bolesti ;u veoma teškom stanju i bio je priključen na respirator, a preminuo je uprkos svim naporima lekara i primenjenim savremenim metodama lečenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Laboratorijske analize su potvrdile prisustvo gripa u njegovom organizmu.

Čačanska bolnica saopštila je da je juče preminulo dete od dve godine i osam meseci koje je primljeno u bolnicu sa znacima respiratorne infekcije.

U saopštenju se navodi da je, uz sve preduzete mere, reanimacije pedijatra i anesteziologa, dete preminulo u subotu u 5.37 sati ujutro.

Bolnica navodi da su o tom slučaju obaveštene sve nadležne ustanove i da je podnet zahtev za kliničku obdukciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policajac iz Niša šesta žrtva gripa u tom gradu

Izvor: Danas, 10.Feb.2019

Policajac B.M. (43) iz Niša preminuo je noćas na Klinici za infektivne bolesti zbog komplikacija izazvanih gripom. On je šesta žrtva gripa u Nišu ove sezone i 18. u Srbiji. Članak Policajac iz Niša šesta žrtva gripa u tom gradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.