Policajac pucao iz svadbene kolone

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jun.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pucao iz svadbene kolone

Jedan pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova pucao je iz automobila koji je bio u svadbenoj koloni u nedelju oko 12h u centru Beograda. Policija je, neposredno posle pucnjave, u kojoj niko nije povređen, utvrdila da se radi o pripadniku MUP-a V. N. (26) i on je udaljen sa posla.    Kompletan predmet će biti dostavljen nadležnom tužilaštvu.    Prema pisanju beogradskih medija, osoba u autu u pokretu, ispalila je sedam hitaca iz automatske puške, a pucano je iz svadbene kolone dok je prolazila Takovskom ulicom.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

PUCAČ SA SVADBE PRIPADNIK SAJ: V. N. udaljen iz policije!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2014

Predmet će biti dostavljen nadležnom tužilaštvu, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova..BEOGRAD - Policija je pokrenula disciplinski postupak protiv pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova V.N.(26) jer je danas u Takovskoj ulici ispalio više manevarskih metaka u vazduh iz automobila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.