Izvor: Piplmetar.rs, 26.Okt.2023, 03:31

Policajac osuđen na doživotnu kaznu zatvora: Ucenjivao 200 devojčica, tražio da mu šalju eksplicitne slike

Edvards je koristio lažne naloge na platformi Snepčet i predstavljao se kao dečak

Foto: South Wales Police


Britanski policajac Luis Edvards koji je ucenjivao više od 200 devojčica od kojih je tražio da mu pošalju eksplicitne slike, osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora, uz mogućnost izlaska na uslovnu slobodu posle 12 godina.
Lokalna policija saopštila je da nastavlja potragu za još stotinama žrtava širom Engleske i Velsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prenosi Gardijan.
Edvards je koristio lažne naloge na platformi Snepčet i predstavljao se kao dečak kako bi kontaktirao devojčice starosti od 10 do 16 godina, a uhvaćen je sa više od 4.500 eksplicitnih slika maloletnih devojčica.
On je pretio devojčicama, govoreći im da će objaviti njihove slike ili nauditi njihovim porodicama “ukoliko ne urade ono što im traži“, prenosi Tajms.
Edvards se zaposlio u policiji 2021. godine, a krivična dela su trajala u periodu od novembra 2020. do februara ove godine kada je priveden.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.