Policajac organizovao trafiking

Izvor: Mondo, 25.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac organizovao trafiking

Službenik Policijske uprave u Subotici uhapšen je zbog nedozvoljenog prelaza granice sa Mađarskom i krijumčarenja 18 albanskih i makedonskih državljana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: RTS, 25.Okt.2008

Službenik Policijske uprave u Subotici Nebojša Vojnić uhapšen je zbog nedozvoljenog prelaza granice sa Mađarskom i krijumčarenja 18 albanskih i makedonskih državljana za naknadu od 3.600 evra. .U saopštenju MUP-a se navodi da je osumnjičeni Nebojša...

Nastavak na RTS...

Uhapšen policajac umešan u krijumčarenje ljudi

Izvor: Kurir, 26.Okt.2008, 01:37

BEOGRAD, 25. oktobra (Tanjug) - Službenik Policijske uprave u Subotici Nebojša Vojnić (29), iz Đurđina, uhapšen je zbog nedozvoljenog prelaza granice sa Mađarskom i krijumčarenja 18 albanskih i makedonskih državljana za naknadu od 3.600 evra, saopšteno je večeras iz MUP-a Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.