Policajac nije odreagovao na dvojnika Adolfa Hitlera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac nije odreagovao na dvojnika Adolfa Hitlera

Nemačka policija razmišlja da pokrene disciplinski postupak protiv policajca koji nije reagovao kada se na ulici u istočnoj pokrajini Saksoniji pojavio čovek maskiran u Adolfa Hitlera na motociklu u stilu Vermahta.

Policija je saopštila da se incident istražuje, jer je moguće da je dvojnik nacističkog lidera prekršio nemačke zakone o upotrebi zabranjenih simbola.

Na snimku postavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se prolaznici smeju, među njima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i policajac u policijskom vozilu, a mnogi su i fotografisali motociklistu i njegovog vozača s karakterističnim brkovima, prenosi AP.

Guverner Saksonija Mihael Krečmer napisao je na Tviteru da je "pojaviti se obučen u masovnog ubicu više nego neukusno".

Dodao je da se nada da će okupljanje bajkera u Augsburgu, nedaleko od grada Hemnic na istoku Nemačke, biti održano i naredne godine, ali da pre toga mora da bude jasno da je takvo ponašane neprihvatljivo i da se nešto tako neće ponoviti.

Vlasti u Saksoniji se već izvesno vreme bore da poprave sliku te pokrajine kao plodnog tla za neonacističke aktivnosti, nakon što je krajnje desna stranka Alternativa za Nemačku osvojila više od četvrtine glasova na lokalnim izborima prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njemački policajac u problemu zbog Hitlerovog dvojnika

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2020

BERLIN - Njemačka policija razmišlja da pokrene disciplinski postupak protiv policajca koji nije reagovao kada se na ulici u istočnoj pokrajini Saksoniji pojavio čovjek maskiran u Adolfa Hitlera na motociklu u stilu Vermahta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

LAŽNI HITLER UVALIO POLICAJCA U PROBLEM: Firerov dvojnik nesmetano se provozao nemačkim gradom!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2020

Nemačka policija razmišlja da pokrene disciplinski postupak protiv policajca koji nije reagovao kada se na ulici u istočnoj pokrajini Saksoniji pojavio čovek maskiran u Adolfa Hitlera na motociklu u stilu Vermahta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.