Policajac istetovirao lik glumice na ruci, pa otišao da joj pokaže

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac istetovirao lik glumice na ruci, pa otišao da joj pokaže

Glumica Džesika Alba bila je u šoku kada je videla svoj lik na ruci jednog policajca.

Američki policajac Alvarez jedan je od mnogih zaljubljenika u tetovaže i to ne bilo kakvih. Naime, on je rešio da na ruci istetovira lik poznate glumice i pohvali joj se. Njen lik je dodatno ukrašen cvetovima i linijama, pa se ne može baš prepoznati o kome je reč. Ipak, to je oduševila Džesiku.

"Ovo je jedan od najluđih trenutaka u mom životu. Slatkiš mi je prišao i pokazao sliku koju je istetovirao", napisala je glumica.

Ona nije mogla da sakrije oduševljenje, pa je video podelila na svom Instagram profilu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UVUKLA MU SE POD KOŽU: Policajac istetovirao lik slavne glumice na ruci, pa otišao da joj pokaže

Izvor: Kurir, 18.Jan.2017

...Američki policajac Alvarez jedan je od mnogih zaljubljenika u tetovaže, ali očigledno i lika i dela prelepe Džesike Albe Naime, on je rešio da na ruci istetovira lik poznate glumice, a imao je i idealnu priliku da joj se lično pohvali Njen lik je dodatno ukrašen cvetovima i linijama, pa se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.