Policajac MC Hameru pretio pištoljem

Izvor: Kurir, 24.Feb.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac MC Hameru pretio pištoljem

MC Hamer kaže da ga je policajac zaustavio jer je Afroamerikanac. Policajac tvrdi da je Hamera priveo jer je bio bezobrazan

MC Hamera (50), nekad slavni reper, priveden je jer se verbalno sukobio sa policajcem u tržnom centru u Dublinu u Kaliforniji.

"Debeli Elvis pokucao je na vrata mog auta i pitao me jesam li na uslovnoj? Dok sam tražio ličnu kartu, on je pokušao da me izvuče iz automobila. Bilo mi je smešno sve dok nije izvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oružje", napisao je na Tviteru MC Hamer.

On je još dodao da ga je policajac zaustavio zato što je Afroamerikanac. Policajac tvrdi da je Hamera priveo jer je bio bezobrazan.

"Nisam mu odgovorio na pitanje jer ako sam crnac, ne znači da imam problema sa zakonom", pravdao se Hamer.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.