Polemika oko mogućeg otpuštanja službenika

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polemika oko mogućeg otpuštanja službenika

Poslanici opozicionih DS, DSS i LDP kritikovali su danas zakonsko rešenje prema kome će ministri moći da predlože razrešenje državnog službenika ukoliko u roku od 45 dana ne ostvari rezultate, navodeći, pored ostalog, da to stvara pravni osnov za dalju partizaciju državnih organa, odnosno politička otpuštanja i postavljanje novih ljudi.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Skupštinska većina odbacila primedbe opozicije

Izvor: Akter, 26.Jul.2012

Poslanici opozicije oštro su danas kritikovali rešenja u predloženim zakonima o vladi i o ministarstvima, koja daju mogućnost ministrima da u roku od 45 dana predlože otpuštanje državnih službenika, ukoliko nisu zadovoljni njihovim radom, kao i, kako su naveli, ambiciju vladi da se nezavisne...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.