Pol Makartni ostavlja marihuanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Makartni ostavlja marihuanu

LOS ANĐELES -

Slavni britanski muzičar, 70. godišnji Pol Makartni, odlučio je da prestane da puši marihuanu, jer želi da svu svoju pažnju usredsredi na podizanje osmogodišnje kćerke Beatris iz braka sa manekenkom Heder Mils.

U intervjuu koji je dao muzičkom magazinu "Roling Stoun", bivši Bitls je priznao da je puno konzumirao marihuanu, ali da veruje da je došlo vreme da prestane.

"Kad podižete dete, u nekom trenutku vas sustigne osećaj odgovornosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Što je dosta, dosta je - jednostavno vam se to više ne čini potrebnim", kazao je legendarni muzičar.

Makartni je priznao da je gajio veliku strast prema marihuani, koju je pušio još iz dana kada su Bitlsi bili na vrhuncu slave i da je zbog droge više puta upadao u nevolje.

Slavni muzičar je ranije javno priznao da je konzumirao kokain godinu dana i da je jednom prilikom probao heroin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.