Pokusali-su-da-ih-siluju-u-autobusu-a-odusevice-vas-kako-su-se-ove-devojke-odbranile

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokusali-su-da-ih-siluju-u-autobusu-a-odusevice-vas-kako-su-se-ove-devojke-odbranile

Dve sestre, uzrasta 19 i 22 godine, izjavile su da su bile onemogućene da pozovu policiju u pomoć. Međutim, razjarene devojke iz Indije, su uzele "stvar u svoje ruke" pa su napasnike pretukle kaiševima

Dve devojke iz Indije, prilikom povratka iz škole, bile su primorane da se same odbrane od grupe seksualnih nasilnika koji su ih uznemiravaliu autobusu.

One su u povratku sa koledža u Rotaku, blizu Nju Delhija, pretprele uvredljive komentare na njihov račun. Momci >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << su koristili pogan rečnik, nepristojne gestove, da bi zatim dodirnuli jednu od sestara. Sve ovo se smatraseksualnim uznemiravanjem, koje su ostali putnici nemo gledali, bez namere da pomognu devojkama.

Dve sestre, uzrasta 19 i 22 godine, izjavile su da su bile onemogućene da pozovu policiju u pomoć. Međutim, razjarene devojke iz Indije, su uzele “stvar u svoje ruke” pa su napasnike tukle kaiševima i gurale, kako bi se spasile od napasnika.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.