Pokušali da prošvercuju kolačiće iz Amsterdama: Carinici zanemeli kada su videli šta je ispred suvozača (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali da prošvercuju kolačiće iz Amsterdama: Carinici zanemeli kada su videli šta je ispred suvozača (FOTO)

Carinici su na graničnom prelazu Gradina otkrili pet kolača sa kanabisom i 25 grama marihuane, u automobilu "folksvagen" turskih registarskih oznaka.

Kolači sa kanabisom proizvod su najvećeg amsterdamskog lanca kofi šopova – "The Buldog", a carinici su ih pronašli u šupljini iza kasete sa suvozačeve strane, dok je ispod filtera za vazduh "folksvagena" bilo smešteno još 25 grama marihuane obmotane najlonom.

Foto: Tanjug/Uprava carina

U vozilu su bila dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << muškarca, francuski državljanin turskog porekla (35), sa još jednim muškarcem, koji su putovali iz Francuske u Tursku, saopštila je Uprava carina.

Foto: Tanjug/Uprava carina

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carinici otkrili kolače punjene kanabisom

Izvor: B92, 22.Jun.2017

Beograd -- Carinici su na graničnom prelazu Gradina otkrili pet kolača sa kanabisom i 25 grama marihuane, u automobilu "folksvagen" turskih registarskih oznaka...Kolači sa kanabisom proizvod su najvećeg amsterdamskog lanca kofi šopova - "The Bulldog", a carinici su ih pronašli u šupljini iza kasete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.