Pokušaj ulaska u zatvor u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 23.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ulaska u zatvor u Novom Pazaru

Dve osobe pokušale da preskoče zid, i uđu u Okružni zatvor u Novom Pazaru. Upad, za sada nepoznatih osoba, sprečila zatvorska straža.

Zatvorska straža sprečila je pokušaj ulaska dve osobe u Okružni zatvor u Novom Pazaru, saopštila je Uprava Ministarstva pravde za izvršenje zavodskih sankcija .

U saopštenju se navodi da su dve maskirane osobe pokušale da, uz pomoć konopca, preskoče zid visine četiri metra, i uđu u Okružni zatvor u Novom Pazaru. Pravovremena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reakcija zatvorske straže ih je sprečila u tome, nakon čega su oni pobegli.

O pokušaju upada u zatvor "u sred bela dana", obaveštena je novopazarska policija i predati su joj materijali kojima je raspolagao zatvor, dodaje se u saopštenju.

Uprava za izvršenje zavodskih sankcija očekuje da će se, bliskom saradnjom sa policijom, vrlo brzo rasvetliti motivi za ovaj pokušaj ulaska u zatvor, kao i da će se pronaći počinioci tog dela.

Uprava napominje da će nastaviti da preduzima pojačane mere na održavanju reda i mira unutar svih zavodskih ustanova u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.