Pokušaj ubistva u Šapcu! Posvađali se na igralištu, pa IZBO MALOLETNIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva u Šapcu! Posvađali se na igralištu, pa IZBO MALOLETNIKA!

Užasu je prethodila kraća rasprava!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su N. P. (19) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on 11. avgusta ove godine u ranim jutarnjim časovima na jednom igralištu u Šapcu, nakon kraće rasprave, ubo šesnaestogodišnjeg mladića oštrim predmetom u predelu stomaka.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pogledajte rezultate

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva maloletnika u Šapcu

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2019

Šabačka policija uhapsila je N. P. (19) iz okoline tog grada, zbog pokušaja ubistva, kada je nakon kraće rasprave ubo drugog mladića oštrim predmetom, saopštila je Policijska uprava u Šapcu...Sumnja se da je uhapšeni juče na jednom igralištu u Šapcu ubo šesnaestogodišnjeg mladića oštrim...

Nastavak na Radio 021...

Hapšenje zbog fizičkog obračuna u Borči

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 10:48

Beogradska policija je uhapsila 23-godišnjeg mladića zbog sumnje da je pokušao da ubije muškarca u Borči. . Uhapšen je M. M. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, saopštio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.