Pokret ujedinjenih fantoma predstavio spot KontrAVerzna testera

Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret ujedinjenih fantoma predstavio spot KontrAVerzna testera

Pokret ujedinjenih fantoma - PUF predstavio je danas svoj novi muzički spot "KontrAVerzna testera" koji, kako su naveli, "kreativno i satirično" oslikava dogadjaje pre i nakon puštanja njihovih aktivista iz pritvora u kojem su bili zbog ulaska u zgradu Radio-televiziju Srbije sa motornom testerom."Spot je odgovor fantoma na sve laži i neistine koje danima plasiraju Aleksandar Vučić i njegovi režimski mediji, a tiču se kontroverzne testere i medijskog linča kroz koji su prošli glavni protagonisti ovog pokreta Milan Pernat i Miljan Čičić", naveo je PUF u saopštenju.Aktivisti PUF-a Minja Pernat i Miljan Čičić uhapšeni su, pa pušteni na slobodu pošto je Viši sud u Beogradu odbio predlog tužilaštva da im se odredi pritvor zbog ulaska u zgradu Radio televizije Srbije sa motornom testerom tokom protesta "Jedan od pet miliona" 16. marta u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pokret ujedinjenih fantoma predstavio spot KontrAVerzna testera

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2019

Pokret ujedinjenih fantoma - PUF predstavio je danas svoj novi muzički spot "KontrAVerzna testera" koji, kako su naveli, "kreativno i satirično" oslikava događaje pre i nakon puštanja njihovih aktivista iz pritvora u kojem su bili zbog ulaska u zgradu Radio-televiziju Srbije sa motornom testerom..."Spot...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.