Pokret socijalista: Ostatke DS-a bismo pitali za mišljenje kad bismo pravili zakon o neradu

Izvor: Press, 30.Jun.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Ostatke DS-a bismo pitali za mišljenje kad bismo pravili zakon o neradu

Reagujući na današnje kritike Demokratske stranke na račun Vlade Srbije, Pokret Socijalista je istakao da je opredeljenje Vlade i resornog ministra za rad i smanjivanje troškova države i mere štednje državnog aparata.

"Sve to i mnogo više je potrebno da bi Srbija, naša Srbija, postala pristojno mesto za život, a ne onakva kakvu ste nam vi (DS) ostavili, svojom dugogodišnjom vladavinom oličenom u pljački, krađi, recesiji, kriminalu i uništenju privrede", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u saopštenju.

Kako se dodaje, DS bi bila adresa za savet kada bi poželeli propise o "pljačkaškoj privatizaciji i o uništenju srpske privrede".
"Prvo bismo vas pitali, vas - šampione pljačke, rukovodioce stečaja srpske privrede, uništitelje radnih mesta i standarda stanovništva", poručio je Pokret Socijalista i dodao da je vrhunac licemerja da DS brine o radnicima i svima koji žive od svog rada.

Pokret Socijalista je izrazio nadu da će Vlada Srbije istrajati i ispitati sve pljačkaške privatizacije i da će doći do odgovora ko i kako je građane Srbije ostavio "bez posla, bez hleba, bez budućnosti".

"I na kraju gospodo iz ostatka Demokratske stranke, ukoliko želite da vidite Nacrt izmena i dopuna Zakona o radu, dovoljno je da odete na sajt Ministarstva rada i socijalne politike gde je on objavljen već duže vreme i svima dostupan", poručuje se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pokret Socijalista: DS šampion pljačke

Izvor: RTS, 30.Jun.2014

Opredeljenje Vlade Srbije i resornog ministra je kreiranje radnih mesta i povećanje standarda stanovništva, poručuje Pokret Socijalista. Sa DS-om bi se konsultovali "ukoliko bi se pravio zakon o neradu, gubitku posla i nezaposlenosti", navode u saopštenju...Pokret Socijalista je istakao da je opredeljenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.