Pokret slobodnih građana u Nišu predstavio predlog reforme političkog sistema Srbije

Izvor: Danas, 26.Jun.2021, 19:12

Pokret slobodnih građana u Nišu predstavio predlog reforme političkog sistema Srbije

Mi predlažemo dokument koji sadrži mehanizme koji bi doveli do toga da ljudi koji dođu na funkcije, imaju odgovornost prema toj funkciji, imaju strah od građana koji su ga na tu funkciju izabrali i sistem menjivosti svakoga ko svoj posao ne radi kako treba, izjavio je Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana na tribini danas u Nišu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmena izbora poslanika i predsednika - predlog reforme političkog sistema koji je PSG predstavio u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jun.2021, 09:39

Da narodne poslanike treba birati na osnovu imena, a ne stranke, kao i da bi predsednika države trebalo da bira Parlament, ključne stu stavke programskog dokumenta Reforme političkog sistema Srbije, koji su u Nišu predstavili Pokret slobodnih građana i Nacionalna koalicija za decentralizaciju.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.