Pokrenute krivične prijave protiv Opšte bolnice u Užicu zbog epidemije

Izvor: Blic, 13.Maj.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenute krivične prijave protiv Opšte bolnice u Užicu zbog epidemije

Ministarstvo zdravlja pokrenulo je prekršajne prijave protiv Opšte bolnice u Užicu jer su u toku epidemije bakterijom klostridija primali nove slučajeve koji nisu bili hitni, rekla je ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović.

Prema njenim rečima 10. maja je ustanovljeno da se mere nisu poštovale.

- Onog momenta kada je proglašena epidemija, jedna od mera je da nema prijema novih pacijenata. Ustanovljeno je da su primali nove pacijente iako nisu bili hitni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to je razlog za pokretanje novih prekšajnih prijava - rekla je Đukić Dejanović, i dodala da su sanitarna i zdravstvena inspekcija naložile unutrašnju i spoljnu kontrolu kvaliteta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo podnelo prijave zbog epidemije u Užicu

Izvor: Studio B, 13.Maj.2013

Ministarstvo zdravlja podnelo je prekršajnu prijavu protiv Opšte bolnice Užice, zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera, uz zabranu da se na odeljenje ortopedije zbog epidemije primaju novi pacijenati...Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović rekla je danas novinarima da je sanitarna inspekcija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.