Pokrenuta istraga zbog zloupotrebe u gerontološkom centru Knjaževac

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta istraga zbog zloupotrebe u gerontološkom centru Knjaževac

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pokrenulo je sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Gerontološkim centrom u Knjaževcu istragu povodom slučaja zloupotrebe službenog položaja u gerontološkom centru, u cilju privođenja odgovornih pred lice pravde.

Ministarstvo za rad saopštilo je danas da je, nakon saznanja da postoji sumnja u zloupotrebu službenog položaja, čime su oštećeni korisnici ustanove Gerontološki centar Knjaževac, direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << te ustanove ceo slučaj prijavio policiji, a radnica za koju postoji osnovana sumnja da je počinila krivično delo dobila otkaz.

Postupak je u toku, a Gerontološki centar u Knjaževcu sarađuje sa nadležnim organima u cilju sprovođenja istrage, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se podseća da su krajem januara 2017. godine privedene tri zaposlene radnice Gradskog centra za socijalni rad u Zemunu.

Tada je, kako se navodi, Gradski centar za socijalni rad u Beogradu nakon saznanja da postoji sumnja u zloupotrebu službenog položaja u odeljenju u Zemunu pokrenuo postupak interne finansijske kontrole nakon čega je utvrđena nepravilnost u radu koja je prijavljena nadležnim organima, Tužilaštvu i Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Istraga o zloupotrebi u Gerontološkom centru Knjaževac

Izvor: Blic, 17.Feb.2017, 00:10

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u zajedničkoj akciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Gerontološkim centrom u Knjaževcu pokrenulo je istragu o slučaju zloupotrebe službenog položaja, kako bi počinioci bili privedeni pravdi, saopstilo je Ministarstvo za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.