Pokojna Odri oživela u reklami za britansku čokoladu

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokojna Odri "oživela" u reklami za britansku čokoladu

Sinovi pokojne glumice odobrili su snimanje reklame sa njihovom majkom u glavnoj ulozi i prokomentarisali da reklama savršeno prikazuje razigran duh njihove majke

Pokojna glumica Odri Hepbern vratila se na male ekrane zahvaljujući reklami za britansku čokoladu Galaxy.

Zvezda filma "Doručak kod Tifanija" "oživela" je zahvaljujući čudima tehnologije. Glumica u reklami, na kojoj se radilo više od godinu dana, ostaje zarobljena u saobraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na ulicama Rima 50-ih godina prošlog veka i tužno gleda čokoladu u svojoj torbi. Ali nakon što uoči muškaraca za volanom sportskog kabrioleta izlazi iz autobusa, razigrano uzima kapu vozaču i seda na zadnje sedište kabrioleta.

"Reklama savršeno prikazuje razigran duh naše majke", rekli su njeni sinovi Šon Ferer i Luka Doti koji su dali svoj blagoslov snimanju reklame sa njihovom pokojnom majkom u glavnoj ulozi.

Dodali su da bi njihova majka, da je živa, bila srećna da je snimila reklamu za čokoladu koju je obožavala.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.