Pokloni za najmlađe u Kuršumliji od Tamare Vučić / VIDEO

Izvor: B92, 20.Mar.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni za najmlađe u Kuršumliji od Tamare Vučić / VIDEO

Kuršumlija -- Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić posetila je Kuršumliju i Kosaničku Raču u okviru humanitarne akcije i najmlađima podelila 250 paketića.

Supruga predsednika Republike se odazvala pozivu povereništva za izbeglice i migracije Opštine Kuršumlija da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne najmlađima ovog kraja, čiji roditelji, zbog teškog materijalnog položaja, ne mogu svojoj deci da obezbede osnovne uslove za život i školovanje.

Prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podele paketića najmlađima u Opštini Kuršumlija ona je zahvalila svim roditeljima koji su doveli svoje mališane.

"Znam da su naše obaveza kao roditelja najmlađih velike i da iziskuju mnogo vremena i truda. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Naši pokloni su skromni, ali darovani punog srca. Deca su naš blagoslov. Želim nam svima mnogo bezbrižnih i radosnih trenutaka i da se sledeći put okupimo u još većem broju", rekla je Tamara Vučić prilikom obraćanja roditeljima.

Supruga predsednika Republike je u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović" u Kosaničkoj Rači posetila i mališane iz sela duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom: Rudara, Rače, Merdara, Kuršumlijske banje, Ivan Kule i Degrmena.

Podelivši stotinu paketića sa osnovnom bebi opremom, igračke, slatkiše i školski pribor, ona je rekla da se nada da će ti prigodni pokloni ulepšati detinjstvo najmlađima, a osnovcima pomoći da svoje školske obaveze ispunjavaju sa još više uspeha.

"Posebno mi je drago što smo, uoči uskršnjih praznika, na ovaj način obradovali i roditelje i decu", dodala je ona.

Koordinator za izbeglice lokalne samouprave Violeta Jakovljević je, u ime domaćina Opštine Kuršumlija, zahvalila supruzi predsednika Srbije na akciji darivanja najmladjih i nesebičnom angažovanju u realizaciji pomoći deci koja žive u veoma teškim uslovima s ciljem da im, pred uskršnje praznike, olakša i ulepša detinjstvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.