Pokloni iz “Naisusa” štićenicima Doma Duško Radović

Izvor: NTV.rs, 27.Maj.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni iz “Naisusa” štićenicima Doma Duško Radović

U Domu za nezbrinutu decu Duško Radović trenutno boravi 26 dece. Iako se neretko javlja puno kompanija i preduzeća kako bi donirali neophodne stvari, štićenicima koja su ovde, svaki vid pažnje veoma znači.
Dom za nezbrinutu decu Duško Radović postoji već 30 godina. Za to vreme kroz ovu ustanovu prošao je veliki broj dece. Trenutno boravi 12 sa teškim i težim smetnjama, 7 bez roditeljskog staranja i 7 u prihvatilištu. Pomoć je, kažu u domu, uvek dobrodosla.
Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << javno-komunalnog preduzeća Naissus Dejan Andrejević posetio je dom i tom prilikom deci koja ovde borave doneo prigodne poklone povodom svetskog dana voda.
Inače od 2013. godine dom pruža uslugu „Porodični saradnik“ koju su kao pilot projekat podržali UNICEF, fondacija „Novak Đoković“ i Republički zavod za soc. zaštitu. Cilj projekta je osnaživanje primarne, biološke porodice i smanjenje broja dece smeštene u rezidencijalnim domovima.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.