Pokloni bivšeg koji ga nadžive

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni bivšeg koji ga nadžive

Mnoge žene tvrde da fotografije sa nekadašnjim partnerom mogu da bace u kantu ili zapale, ali ne mogu da se odvoje od lutkica koje su dobile na dar.

Raskid bio bolan ili ne, dame se uglavnom trude da ga prevaziđu tako što će da zabašure tragove na bivšu ljubav. Brišu broj telefona iz imenika, uklanjaju adresu sa mejla, menjaju život iz korena ali ipak, pojedine uspomene i predmete ne mogu da žrtvuju i bace u kantu, već ih samo sakriju u neki kutak ormana ili fioku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Mnoge pripadnice nežnijeg pola često zaborave na te stvari, sve dok ih neko ne upita odakle im. Ali ima i onih koje ih se sete i posmatraju kada im je teško u novoj ljubavi. Kako su forumi poligon za istraživanja, stručnjaci su se potrudili da odgonetnu koji su to predmeti koje žene čuvaju a dobili su ih od bivših partnera.

Poznato je da dame često znaju da "zaplene" muške majice. Ove spavaćice su popularne od davnina. One srastu sa novom vlasnicom čak i kada se ona rastavi od mladića koji je prvo posedovao. Njegovi mirisni tragovi vremenom izblede, bledi i tkanina, pa čak i sentimentalna vrednost majice, ali zato navika dame da je obuče pred spavanje ne jenjava.

Ovo je komad zbog koga nežniji pol najčešće izgovara laži. Ako bi devojku upitala nova ljubav odakle joj ta muška majica, ona bi kao iz topa odgovrila da je dobila na nagradnoj igri, da joj je poklonio tata ili da je sama kupila.

Mnoge žene tvrde da od fotografija mogu da se odvoje, da ih bace u kantu ili ako su besne zapale, ali zato plišane igračke koje su dobile od bivšeg dečka ne mogu da unište. Mekane lutkice su nemi svedoci stare ljubavi, ne mogu da izdaju tajnu svog porekla i usput krase dom. Žene kažu da ne mogu da naškode jer za njih uvek može da se kaže da su dobijene na poklon od prijateljice, rođake, roditelja...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.