Pokemoni su je odveli u pogrešan deo grada, videla je nešto što nije trebalo, usledila je KIŠA METAKA i sada je MRTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokemoni su je odveli u pogrešan deo grada, videla je nešto što nije trebalo, usledila je KIŠA METAKA i sada je MRTVA

Kamposova je, sedeći u svom automobili gde je igrala igricu, primetila dve osobe

Igrajući popularnu igricu Pokemon Go, Kalija Kampos (21) zalutala je u nepoznati deo grada Albukerkija u Novom Meksiku. Slučajno se našla u centru pljačke u kojoj je i sama stradala.

u blizini kako pljačkaju nekoga ko je takođe sedeo u automobilu. Dok se okretala da bi se odvezla, prema njenom vozilu ispaljeno je nekoliko hitaca. Jedan metak pogodio ju je u vrat, a njen automobil se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakucao u jednu kuću. Ubrzo potom, preminula je od dobijenih povreda.

Niko nije uhapšen u vezi sa ovim ubistvom, a policija je javno tražila pomoć od javnosti u identifikaciji mogućih osumnjičenih.

Otac ubijene devojke oglasio se na Fejsbuku emotivnom porukom u kojoj je Kaliju nazvao "veoma posebnom osobom".

- Nikad nećeš napustiti moje misli. Ne znam kako da živim bez tebe - napisao je on.

Prijatelji i rođaci Kaliju opisiju kao ljubaznu i dragu osobu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.