Pokažite svoj slikarski talenat na platou iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokažite svoj slikarski talenat na platou iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a!

Najavljeno toplije vreme tokom predstojećeg vikenda idealna je prilika za boravak na svežem vazduhu, ali i za iskazivanje kreativnosti i dobru zabavu! Jedinstvenu šansu da pokažu svoj umetnički talenat, oprobaju se u oslikavanju staklenih panela sprejevima i stvore prava umetnička dela imaće svi zainteresovani posetioci platoa iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a (Karađorđeva 48), najpre ovog vikenda - 2. i 3. februara, zatim 9. i 10. februara, kao i 16. i 17. februara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Svim navedenim danima od 11 do 14 časova pet staklenih površina spremnih za oslikavanje čekaće spretne ruke umetnika, ili sve one koji jednostavno žele da se zabave i da što duže zadrže čarobnu atmosferu koja vlada gradom. Tema radova je "Zimska čarolija", što vam daje slobodu da kreirate delo u skladu sa svojim raspoloženjem i individualnim doživljajem zimske magije.

"Zimska čarolija" ne bi bila potpuna bez muzike, te će tako za zagrevanje notama biti zadužen DJ, a sa istim ciljem deliće se i kuvano vino i topli čaj. Za sve hrabre umetnike, pripremaju se i slatki paketići.

Oslikajte zimu najlepšim scenama i pejzažima u omiljenom društvu na platou iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a, i doživite nova iskustva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.