Pojeftinili stanovi Građevinske direkcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2009, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojeftinili stanovi Građevinske direkcije

BEOGRAD - Stanovi koje gradi Građevinska direkcija Srbije pojeftinili su u proseku za osam do deset odsto, saopštila je danas ta direkcija.

Dvosoban stan u Nišu od 67 kvadrata umesto 62.133 evra košta od prošle nedelje 56.788 evra, a jednosoban stan u Novom Sadu od 43 kvadrata koji je ranije koštao 39.776 evra sada se prodaje za 32.617 evra, navedeno je u saopštenju.

Odluku o pojeftinjenju direkcija je donela u znak podrške naporima Vlade Srbije da kroz program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << subvencionisanih kredita za kupovinu novih stanova i stanova u izgradnji omogući građanima Srbije da pod što povoljnijim uslovima kupe kvalitetne stanove.

Direkcija raspolaže gotovim i stanovima u izgradnji na velikom broju lokacija u Srbiji: Nišu, Novom Sadu, Kuršumliji, Leskovcu, Mladenovcu i drugim mestima.

Osim toga direkcija je smanjila i cene poslovnog prostora.

Te stanove i poslovni prostor mogu da kupuju svi građani Srbije, a ne samo oni koji ispunjavaju uslove Vlade Srbije o subvencionisanom kreditiranju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradjevinska direkcija Srbije smanjila cene stanova

Izvor: Economy.rs, 14.Sep.2009

Stanovi koje gradi Gradjevinska direkcija Srbije pojeftinili su u proseku za osam do 10 odsto, saopstila je danas ta direkcija.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.