Pojavila se lažna vest da je Tupak živ

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavila se lažna vest da je Tupak živ

Na sajtu američke medijske kuće ,,PBS’’ pojavila se vest da je Tupak, poznati repr kojije ubijen 1996. živ i zdrav. Međutim, u pitanju je lažna informacija koju je postavila hakerska grupa ,,Lulz Boat’’.

U lažnoj vesti, koja se brzinom munje proširila po internetu, navodi se da je Tupak Šakur živ i zdrav i da ima stan jednom gradiću na Novom Zelandu koji deli sa sa reperom Kristoferom Volasom (poznatijim pod nadimkom Notorious B.I.G.), koji je takođe ubijen, 1997. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine.

Hakerska grupa ,,Lulz Boat’’ poslednjih meseci napadala je sajtove nekoliko medijskih kuća, ali, kako kažu njeni pripadnici, samo radi zabave i slave, a ne radi finansijskog dobitka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.