Pojačane kontrole, s motora vrebaju nesavesne vozače VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačane kontrole, s motora vrebaju nesavesne vozače VIDEO

U narednih mesec dana biće pojačane patrole oko svih škola i kažnjavani vozači koji prekoračuju brzinu i prave druge prekršaje.

Saobraćajci će na neobeleženim motorima više biti raspoređeni u okolini škola. Pored redovne kontrole vozača, neće propuštati da kažnjavaju one koji ne poštuju pravila.

Policijske patrole biće pojačane u okolini svih škola u narednih mesec dana, i to ne samo saobraćajne, već i patrole koje brinu o opštoj bezbednosti građana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Naš zadatak je naravno da nijedno dete ne strada. Veoma nam je važno, i čini nam se da na to roditelji treba posebno da obrate pažnju, i na vezivanje pojaseva, i na korišćenje sigurnosnih sedišta, na ograničenja brzine, i podsetiću da je ograničenje u blizini škola 30 km na sat", rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Pored pojačane kontrole saobraćaja, u narednom periodu, u školama će biti sprovedena i edukacija učenika o postupanju u slučaju vanrednih situacija. Učenici će kroz posebne programe biti upoznati i sa opasnostima koje vrebaju kada je vršnjačko nasilje u pitanju, ali i od drugih vidova nasilja. Takođe će imati i predavanja o opasnostima koje sa sobom nosi upotreba interneta.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pojačane kontrole, s motora vrebaju nesavesne vozače

Izvor: OkRadio.rs, 01.Sep.2017

U narednih mesec dana biće pojačane patrole oko svih škola i kažnjavani vozači koji prekoračuju brzinu i prave druge prekršaje. Saobraćajci će na neobeleženim motorima više biti raspoređeni u okolini škola. Pored redovne kontrole vozača, neće propuštati da kažnjavaju one koji ne poštuju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.