Pojačan saobraćaj, moguće gužve

Izvor: B92, 22.Mar.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, moguće gužve

AMSS je saopštio je da je na prilazima većim gradovima i na važnijim putnim pravcima u Srbiji, saobraćaj pojačanog inteziteta.

AMSS da vozačima savetuje oprezniju i pažljivu vožnju, uz više strpljenja i tolerancije prema ostalim učesnicima u saobraćaju.

Takođe je savetovao da se u potpunosti poštuje postavljena saobraćajna signalizacija i saobraćajni propisi zbog vremenskih i drugih prilika u zemlji.

AMSS je ukazao da otapanje snega u višim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predelima pored vlažnih kolovoza doprinosi učestaloj pojavi odrona na deonicama kroz stenske useke i klisure.

Takođe je naveo da se nakon zimskog perioda pojavio se veliki broj udarnih rupa i ostalih oštećenja na kolovozu, koja pri nešto većim brzinama, mogu dovesti do oštećenja na vozilu, ali mogu u velikoj meri mogu ugroziti bezbednost vozača i ostalih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS savetuje vozačima strpljenje u vožnji

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2015

Automoto savez saopštio je večeras da je na prilazima većim gradovima i na važnijim putnim pravcima u Srbiji, saobraćaj pojačanog inteziteta, te da vozačima savetuje oprezniju i pažljivu vožnju, uz više strpljenja i tolerancije prema ostalim učesnicima u saobraćaju...Takođe je savetovao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.