Pojačan saobraćaj iz pravca Bugarske i Makedonije i prema Hrvatskoj i Mađarskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj iz pravca Bugarske i Makedonije i prema Hrvatskoj i Mađarskoj

Pojačan je jutros saobraćaj na svim frekventnijim putnim pravcima u Srbiji, pa se savetuje vozačima da budu oprezniji za volanom i da imaju više strpljenja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Najopterećeniji su putevi iz pravca Bugarske i Makedonije, a u pravcu ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći priliv vozila može očekivati na ostalim prioritetnim putnim pravcima, posebno u pravcu ka većim gradskim sredinama.

Nema zadržavanja vozila na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stanicama.

Pojačan saobraćaj donosi promenljiva, ali i duža zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima.

Putnička vozila čekaju na izlazu na graničnom prelazu Horgoš 60 minuta, na izlazu na prelazu Preševo automobili čekaju 60 minuta a za autobuse zadržavanja su 40 minuta, javljaju Putevi Srbije.

Na izlazu na prelazu Gostun putnička vozila čekaju 45 minuta.

Radovi se izvode na više puteva širome zemlje.

Do 20. septembra produženi su radovi na pojačanom održavanju puta Irig-Ruma, na novoj kružnoj raskrsnici kod naplatne stanice Ruma. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U utorak i sredu, 3. i 4. septebra, radiće se na postavljanju induktivnih petlji na deonici Obrenovac - petlja Ub. U utorak će se raditi u smeru petlja Obrenovac - petrlja Ub a u četvrtak u smeru petlja Ub-petlja Obrenovac. U zoni radova u dužini od 50 metara saobraćaj će se odvijati zaustavnom trakom.

Do 19. septembra produžavaju se radovi na pojačanom održavanju puta u Prvomajskoj ulici u Pančevu. Za saobraćaj će biti zatvorena leva strana deonice.

Počela naplata putarine na auto-putu Miloš Veliki

Na auto-putu "Miloš Veliki" jutros u sedam časova počela je naplata putarine.

Javno preduzeće Putevi Srbije navode da će se naplata odvijati u zatvorenom sistemu na naplatnim stanicama Ub, Ljig, Lajkovac, Takovo i Preljina.

Putarina od Obrenovca do Čačka koštaće za vozila registrovana u Srbiji od 210 do 2.510 dinara zavisno od kategorije vozila, a za vozila sa stranim tablicama od dva evra do 21,5 evra.

Cena putarine za automobile biće 420 dinara, odnosno četiri evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.